Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?
Vásárolj 2019. március 14. és április 10. között legalább 1 db promócióban résztvevő védjegyes terméket a SPAR vagy INTERSPAR áruházakban, és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát és a vásárlás dátumát! A blokkot minden esetben őrizd meg a nyereményjáték végéig!
Hogyan nyerhetek?
Minden egyes promócióban résztvevő védjegyes termék megvásárlása esetén, a vásárlást igazoló blokk AP kódjának vagy számla sorszámának és a vásárlás dátumának feltöltése után kapsz egy Magyar Szívet. A Magyar Szívek gyűjtésével vehetsz részt az egyes nyereménykategóriák sorsolásán.

Vásárolhatsz egyszerre egy, de akár több terméket is. Minden esetben annyi Magyar Szívet kapsz, ahány promócióban résztvevő terméket vásároltál. A Magyar Szívek gyűjtésével nem csak a nagyobb nyereménykategóriák sorsolásán vehetsz részt, de halmozhatod is az esélyeid, ha minél többet vásárolsz.
Mi az az AP kód?
A nyugta utolsó sora, AP betűk után egy „A” kezdőbetű és 8 számjegy.
Hogyan nyerhetek napi és/vagy heti nyereményt?
Vásárolj legalább 1 db promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát és a vásárlás dátumát, és már versenyben is vagy az adott héten a napi és a heti nyereményekért!
Hogyan nyerhetem meg a fődíjat?
Vásárolj legalább 3 db promócióban résztvevő védjegyes terméket, majd töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát és a vásárlás dátumát, és máris esélyed nyílik megnyerni a fődíjat!
Hogyan növelhetem az esélyeim a nyerésre?
Vásárolj minél több promócióban résztvevő védjegyes terméket, gyűjtsd a Magyar Szíveket, hiszen minél többel rendelkezel, annál nagyobb eséllyel indulsz az adott nyeremény sorsolásán!
Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték időtartama: 2019. március 14. - április 10.
Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott promóciós termékek vesznek részt. A pontos listáért nézd meg a Promóciós termékek aloldalt.
Milyen nyereményeket nyerhetek?
Fődíj:
  • 1 db Electrolux hűtőszekrény
Heti nyeremények:
  • 12 db Sencor hajszárító (heti 3 db)
  • 12 db Momert konyhai mérleg (heti 3 db)
  • 12 db Philips kenyérpirító (heti 3 db)
  • 12 db Bosch botmixer (heti 3 db)
Napi nyeremények:
  • 56 db Magyar Termék ajándékcsomag (napi 2 db)
Mikor sorsolják a napi nyereményeket?
A napi nyeremények hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a heti nyereményeket?
A heti nyeremények a napi nyereményekkel együtt, hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a fődíjat?
A fődíj sorsolására 2019. április 11. 11:00 órakor kerül sor.
Hogyan tudom meg, ha nyertem?
A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük, továbbá itt a weboldalon is közzétesszük a nyertesek listáját.